Närko under! Zetterbergs over.

Tradisjonelt har vi vel ikke tenkt på Närko som en leverandør til anleggsbransjen – det vil si; ikke før nå. I nært samarbeid med påbyggeren Zetterbergs har nemlig Närko tatt fram chassiser beregnet for dumperkasser.

Närko Norge AS leverer i disse dager anleggshengere til Ømi AS på Sola.

Närko Norge AS leverer i disse dager anleggshengere til Ømi AS på Sola.

Publisert Oppdatert
Chassisene er signert Närko, mens påbyggene er fra Zetterbergs.

Chassisene er signert Närko, mens påbyggene er fra Zetterbergs.

Chassisene er produsert hos Närko etter spesifikasjon i samråd med Zetterbergs,mens sistnevnte så har montert dumperkassene.

- Dette betyr at utstyret er produsert i Norden for norske forhold. Det er med andre ord et kvalitetsprodukt som er et resultat av et sterkt finsk, svensk og norsk samarbeid, forteller Ann-Kristin Smestadmoen i Närko Norge AS, som i disse dager leverer fire slike dumperkjerrer og -slep til Ømi AS på Sola.

Nå er det ikke Ømi som skal bruke dette utstyret selv. De er som kjent Rogalands største leverandør av kraner, bakløftere og påbygg til transportbransjen, og har derfor neppe tid til å satse på å drive anleggskjøring.

Etter hva vi har fått informasjon om så skal et par av hengerne leveres til kunder av Ømi, mens de to siste blir " hyllevarer" slik at Ømi kan levere disse raskt til eventuelle kunder.

Det tyder vel på klokkertro på produktet, ikke sant?