Ny administrerende direktør i Cramo

Bent Nygren er tilsatt som ny administrerende direktør i maskinutleieselskapet Cramo AS. Nygren tiltrer stillingen 1. mai 2012.

Bent Nygren vil formelt tiltre stillingen som administrerende direktør 1. mai.

Bent Nygren vil formelt tiltre stillingen som administrerende direktør 1. mai.

Publisert Oppdatert

Bent Nygren (52) er utdannet sivilingeniør og har i løpet av sin karriere innehatt flere stillinger i selskaper tilknyttet bygge- og anleggsbransjen. Frem til oppstart av eget selskap i 2009 var Nygren konserndirektør i fem år for byggevareaktøren Optimera, hvorav den siste perioden som leder for den norske operasjonen. Bent Nygren har vært adm. dir. i Thyssen Hunnebeck og hatt ulike lederstillinger i Aker gruppen. De siste fem år i Aker var Nygren ansatt i datterselskapet Scancem International (Heidelberg Cement Group) i Emiratene og Singapore.

- Cramo er et ledende nordisk selskap innen utleie av maskiner, utstyr og moduler, og fremstår som et svært interessant selskap å bli en del av. Jeg ser frem imot å jobbe sammen med organisasjonen og utvikle operasjonen i Norge videre, sier Bent Nygren.

Les også: Finn Løkken forlater Cramo

- Mitt mål er å forsterke Cramos rolle som en ledende utleieaktør i Norge. Vi skal bli enda mer engasjerte og kundebevisste i et marked som stadig blir mer tilpasset utleietjenester. I 2012 handler det om å leie - ikke eie, sier Bent Nygren.

- Vi er svært fornøyde med å rekruttere en person som har en slik perfekt bakgrunn for stillingen som administrerende direktør i Cramo. Bent Nygren er en entusiastisk leder som kjenner oss og våre kunder veldig bra, og jeg er trygg på at vår nye administrerende direktør har de rette forutsetningene for å bygge videre på den gode lagånden i selskapet, sier Gøran Carlson, viseadministrerende direktør i Cramo konsernet og konstituert adm. dir. for Cramo i Norge.

Bent Nygren vil formelt tiltre stillingen som administrerende direktør 1. mai.

Les også: Stavdals avdelinger blir til Cramo

Les også: Strategisk oppkjøp gjør Cramo størst