Ny Case T-serie traktorgraver

Case Construction har lansert den nye ”Construciton King” T-serie traktorgraver. Serien består av fire modeller og tilbyr kundene muligheten til å spesifisere en maskin som passer deres bruk.

Traktorgraver Case Construction har lansert den nye ¿Construciton King¿ T-serie

Traktorgraver Case Construction har lansert den nye ¿Construciton King¿ T-serie

Publisert Oppdatert

T-serie kan leveres med et utvalg av Powershift og Powershuttle transmisjoner, servo og mekanisk betjening, og to- eller firehjulsstyring. Den nye traktorgraveren har 10 % lavere drivstofforbruk og 20 % forbedring i lasteproduktivitet i forhold til forgjengeren. T-serien er også 30 cm lavere.

"Load sensing" hydraulikk sørger for hydraulisk kraft etter behov, noe som bidrar til reduksjon i drivstofforbruk og lavere motorstøy.

I følge Case, var de først ute med å introdusere en fabrikkbygget traktorgraver, den første "Construction King" i 1957. De hevder også å ha vært den første som utviklet en teleskopisk stikke, den første med Ride Control, og den første til å tilby en Powershift-transmisjon på en traktorgraver.

Frem til 2005 hadde Case produsert en halv million traktorgravere, og nå er selskapet på god vei til å nå 750 000 produserte traktorgravere.