Ny daglig leder for Dachser i Oslo

Hans-Thomas Andersen (38) er den nye daglige lederen for Dachsers aktiviteter i Oslo. Han hadde sin første arbeidsdag 1. februar.

Hans-Thomas Andersen (38) er den nye daglige lederen
for Dachsers aktiviteter i Oslo

Hans-Thomas Andersen (38) er den nye daglige lederen for Dachsers aktiviteter i Oslo

Publisert Oppdatert

Som daglig leder i Dachser Oslo, vil hans hovedoppgave være å fortsette utviklingen av virksomheten i Oslo. På denne måten vil han både kunne styrke posisjonen til Dachser i Norge og i det europeiske nettverket.

Konsernet har i dag et veletablert kontor i Norge, med 30 ansatte som i hovedsak tilbyr tjenester innenfor Dachser European Logisics.

Hans-Thomas Andersen har siden 1995 jobbet i TNT Express og Norwegian Logistic AS. Her han han hovedsakelig jobbet med ledelse og utvikling innenfor områder som IT og kundeservice.

Videre har Hans-Thomas tre års internasjonal erfaring fra TNT Express hovedkontor i Nederland, som Customer Service Development Manager. De senere årene har han jobbet som logistikk konsulent i Norwegian Logistics AS.

Med 16 års erfaring fra transportbransjen, både nasjonal og internasjonalt, har Hans- Thomas opparbeidet seg den kunnskap og erfaring, som er nødvendig for å kunne lede aktivitetene til Dachser Oslo.

I 2009 omsatte Dachser for 3,2 milliarder Euro. På verdensbasis har konsernet over 17.500 medarbeidere, fordelt på 306 kontorer. Konsernet frakter i alt 41,8 millioner sendinger med en totalvekt på 29,4 millioner tonn.