Ny kombinasjonssaks med hydraulisk hurtigfeste for riving og demolering

Det tar ikke mer enn fem minutter på å bytte utstyr i denne allsidige multisaksen, takket være en ny smart design.

Publisert Oppdatert

Fra Trevi Benne kommer det nå en helt ny serie med kombisakser. De kalles MK og er en kombinasjon av FR-serien av roterende pulveriserere og MF-seriens allsidighet av utskiftbare verktøysett. Dermed har de laget dette nye verktøyet som er robust, allsidig og i stand til alle mulige arbeidssituasjoner.

I tillegg til dette har Trevi Benne også utviklet et innovativt hydraulisk hurtigfeste som muliggjør et raskt og enkelt bytte av forskjellige verktøy til saksen. Dette reduserer drastisk nedetiden på jobben og gjør dagen mye mer effektiv. MK-serien består av fem ulike typer verktøysett: pulveriserer, stålsaks, kombinasjonssaks, primærsaks og nibbler (tynnplatesaks). Dermed utfører kombisaksen MK riving og knusing av betong, samt riving og skjæring av stålstrukturer og skrap, med mer. Dette verktøyet er derfor godt egnet for rivingsapplikasjoner hvor mange verktøyskifter gjøres hver dag.

 

Legg til flere smarte funksjoner som kontinuerlig rotasjon, aksellerasjonsventil for raskere syklustider, utskiftbare tenner eller vendbare kniver. Da har du et meget kompetent rive, knuse og klippeverktøy som enkelt kan tilpasses ulike oppgaver. Multisaksen finnes i fire modeller med vekt fra 1800 til 4000 kg inkludert ett verktøy. De er egnet for bæremaskiner mellom 18 og 60 tonn.

Kombisaksene importeres til Norge av Andersen Contractor og TSAmasin.