Ny konsernsjef i Bergen Group

Publisert Oppdatert

Roger Simmenes overtar som styreleder i Bergen Groups offshoresegment og overlater sjefsroret til Pål Engebregtsen som kommer fra stillingen som direktør i Fosen Yards.

Pål Engebretsen, som nylig ble ansatt som viseadministrerende direktør overtar som konsernsjef etter Roger Simmenes. Simmenes blir styreleder for Bergen Groups Offshoresegment, skriver offshore.no.

- Jeg ønsker meg en mer fokusert rolle knyttet til Bergen Groups posisjonering innen offshoresegmentet, sier avtroppende konsernsjef Roger Simmenes. I vervet som styreleder av Offshoresegmentet får han en sentral rolle innen konsernets forretningsutvikling.

- Det er gjort et omfattende arbeid for å posisjonere Bergen Group i markedet, noe som vi har sett har båret frukter de siste ukene i form av nye kontrakter, sier den nye konsernsjefen, Pål Engebretsen som kommer fra det oppkjøpte selskapet Fosen Yards.

- Markedsaktiviteten er høy, og vi forventer flere ordrer i tiden som kommer. Sentrale oppgaver for meg fremover blir å bidra til å sikre leveringsevne og skape gode resultater. Dette krever bedre samordning og sterkere styring i konsernet. Det kan derfor komme flere tiltak for å styrke organisasjonen i tiden som kommer.