Ny kvinne hos Forsvarsbygg

Beate Ingebrigtsen (49) er tilsatt som ny kommunikasjonsleder i Forsvarsbygg Utvikling nord.

Publisert Oppdatert

Ingebrigtsen bor i Harstad og kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Midtre Hålogaland Politidistrikt. Hun har bakgrunn også fra blant annet NRK, Harstad Tidende, Telenor og Hålogalandssykehuset og vil få ansvar for kommunikasjonsarbeidet i forbindelse med de store bygge- og utviklingsprosjektene for Forsvarsbygg i hele Nord-Norge.

Forsvarsbygg gjennomfører prosjekter i Nord-Norge for omkring 900 millioner kroner i året. Geografisk er dette spredt en rekke steder helt fra Helgeland til grensen mot Russland, med hovedtyngden i midt-Troms, i Bodø, på Andøya og på Kirkenes. Hovedkontoret er på Bardufoss.

- Det var stor søkning til jobben. Vi kunne velge blant en rekke godt kvalifiserte kandidater blant de 18 søkerne, og vi er glad for at Beate Ingebrigtsen har takket ja til å begynne hos oss, sier regionssjef Hårek Elvenes i Forsvarsbygg.

- Jeg gleder meg til å begynne i Forsvarsbygg Utvikling. Det blir nye utfordringer innenfor et annet fagområde å ta tak i, og dette blir spennende. Stillingen fristet når den ble lyst ut, og jeg kunne ikke la være å søke, sier Beate Ingebrigtsen.

Ingebrigtsen tiltrer jobben i Forsvarsbygg etter nyttår.