Ny Lantmännen-forhandler i Hordaland

Gule’s Mek. og landbruksverkstad inviterer til åpningsdager 12. og 13. august. Da markerer selskapet at de nå er blitt ny forhandler for Lantmännen Maskin i Hordaland.

gules mek & landbruksverkstad

gules mek & landbruksverkstad

Publisert Oppdatert

Lantmännen Maskin er på jakt etter nye markedsandeler i Norge og har nå sikret seg forhandleravtale med tradisjonsrike Gule's Mek. og landbruksverkstad på Evjo i Øystese. Gule's blir ny fohandler for Lantmännen i Hordaland og vil bli en kompett forhandler med salg og service av kjente varemerker som Valtra traktorer, Claas traktorer og grasmaskiner, Bogballe, Kongskilde, Øverum, Holms og andre. Gule's vil også følge opp inngåtte serviceavtaler, som Valtras 5 års garanti og Claas sysCare garanti, heter det i en pressemelding fra Lantmännen Maskin.

Gule's ble startet i 1967 av Josef Gule, og i starten rettet produksjonen seg hovedsaklig mot landbruk og industri. Ole Johnny Gule overtok som eier og daglig leder i 1988, og driver fortsatt firmaet.

Tidligere distriktssjef i Lantmännen Maskin, Tor-Bjørn Kolltveit, vil stå ansvarlig for salg av blant annet Valtra traktorer. Tor-Bjørn har lang erfaring med Lantmännen Maskins produkter.

Lokaler

Gule's Mek. og landbruksverkstad AS holder i dag til på Evjo i Øystese, og inneholder både produksjonslokale og butikk. Vareutvalget i butikken er stort og variert, og Gule's har som mål å være en lokal leverandør av varer og tjenester til industri, landbruk, håndverkere og private.

Åpningsdager

Gule's Mek & landbrukverkstad inviterer til åpningsdager torsdag 12. og fredag 13. august. Det blir enkel servering og mange gode åpningstilbud. Blant de besøkende som prøvekjører traktor blir det trekning av en fabrikktur til både Sisu sin motorfabrikk og Valtra fabrikken i Finland.

Tid og sted:

Torsdag 12. august kl 10.00 - 18.00 Gule's Mek. og landbruksverkstad, Øystese

Fredag 13. august kl 10.00 - 18.00 Storebø Bil og Traktor v/Leikvoll Smie, Austrheim