Ny serie små pumper

For å møte kundenes behov for raske og effektive løsninger for å fjerne vann, introduserer Atlas Copco fire nye pumper i sin serie av profesjonelle WEDA pumper. De nye pumpene WEDA04 og WEDA08 lensepumper, WEDA04B millimeterpumpe og WEDA08S slampumpe er nå tilgjengelig på markedet.

Atlas Copco lanserer en ny serie små pumper.

Atlas Copco lanserer en ny serie små pumper.

Publisert Oppdatert

WEDA04 og WEDA08 er en-fase elektrisk nedsenkbare lensepumper med en kapasitet på 8-20 kubikkmeter per time og med løftehøyde på 11-15 meter. Den lave vekten gjør det lett å flytte og installere pumpene og de settes raskt i arbeid.

WEDA04B pumper vann ned til 1mm. Med den innebygde enveisventilen kan pumpen flyttes uten å søle eller miste sugekraft. Bunnplaten er belagt med gummi for å unngå skader på tanker og basseng.

Til slutt, WEDA08S slampumper, er sand og slam resistente. For å redusere slitasje på pumpehuset er impeller designet med vortex i metall. Partikler og rusk fra 25mm i diameter kan gå gjennom pumpehuset med minimal slitasje.

- Ved å utvide den nåværende WEDA pumpe serien, fortsetter vi å utvikle produkter som møter behovene fra entreprenører, utleiefirmaer og pumpeforhandlere. Vårt mål er å tilby førsteklasses produkter og løsninger som øker produktiviteten og hjelper våre kunder til å nå sine forretningsmål, forklarer Jon-Andreas Ellefsen, Business Line Manager Portable Energy Division i Atlas Copco Construction Technique Scandinavia, i en pressemelding.