Ny Sisu!

Da er nye Sisu Polar lansert.

Publisert Oppdatert

Det er nok julaften på forskudd i Elverum i kveld. Harald Pedersen som er norsk Sisu-importør gjennom sitt firma Elverum Maskin AS, har fått førjulsgave fra den finske nissen. Det han har ventet på så lenge er endelig offentliggjort.

Julegavepapiret som den nye lastebilen fra Sisu var pakket inn i, er revet av og der fikk han Harald akkurat det han ønsket seg - en ny Sisu lastebil. Harald må ha vært snill det siste året, han!

Det har lenge vært kjent at finske Sisu Auto har gått svanger med en ny lastebil. Forgjengeren hadde et forkledd førerhus fra Renault Premium, samt Caterpillar og Renault-motorer under hytta.

De siste årene forsvant Cat ut av Sisu, og Renault var eneste alternativ. Meldinger vi har mottatt fra den finske produsenten har mer enn antydet at ny leverandør av motor og førerhus heretter skulle være tyske Daimler.

Lastebilen Harald fikk i førjulspresang er den nye Sisu Polar, med et "sisufisert" førerhus basert på Mercedes-Benz Actros. Noe stort mer vet vi ikke om den nye lastebilmodellen ennå bortsett fra at den inneholder en hel del komponenter fra Daimler-konsernet, men vi lover å holde dere oppdatert etter hvert som vi får mer "svor på ribba".

Og du Harald! Vi lover å være snille vi også, helt sant altså. Vi vil gjerne prøvekjøre Sisu Polar så fort som mulig. Husk på det da, Harald!