Ny transportabel dieseltank

Vera Tank AS har utviklet en ny dieseltank og lanserer en ny og mindre transporttank, TT200.

Transportabel dieseltank

Transportabel dieseltank

Publisert Oppdatert

Dieseltankløsningene fra Vera Tank AS er skreddersydd for norske forhold. Ikke bare teknisk og klimatisk, men også i forhold til spredt bebyggelse og bl.a. behov for transport av mindre kvanta diesel.

TT200 er en 200L transporttank produsert i høykvalitet polyetylen, komplett utrustet med en kraftig dieselpumpe, fylleslange og A60 automatpistol.

"Det har vært stor interesse for en mindre transporttank enn TT440 som vi har hatt på markedet i noen år nå. Bakgrunnen for dette er nok at det er mange som transporterer diesel på en lite sikker og brukervennlig måte og har ønsket seg en tank blant annet til erstatning for vanlige stålfat" sier Knut Evant i Vera Tank AS, i en pressemelding.

"HMS blir stadig viktigere for våre kunder. Vera Tank ønsker å være en aktiv pådriver i denne utviklingen".

"Det har vært viktig for oss å tilby en tankløsning for transport som er enkel i bruk, sikker og godt utrustet for å unngå søl samt med en pris som kundene opplever som fornuftig. Vi mener å ha truffet innertier med TT200" fortsetter Evant.

Vera Tank har et utvalg av dieseltanker til mange bruksområder. Enkeltveggede og dobbeltveggede. Over bakken-tanker og nedgravde tanker. Tanker i forskjellige materialer, stål, glassfiber og polyetylen - alt etter kundens preferanser og bruksområder. Vera Tank skreddersyr også tankløsninger, heter det til slutt i pressemeldingen.