Ny Volvo FM levert Høyde-Service AS

Firmaet Høyde-Service AS fikk nylig levert en ny Volvo FM med 9 liters motor med ekstra lavt tak for å få liften til å passe og parabell fjæring.

Publisert Oppdatert

Overrekkelsen skjedde ved Høyde-Services hovedkontor i Porsgrunn, der Volmax-selger Lars Erik Johnsen ga bilen videre til daglig leder Steinar Kaalstad.

Bilen har en 380 hk motor med I-shift girkasse. Volvoen er godt utstyrt og har det siste innen både teknologi og miljø.

Selskapet Høyde-Service AS har lansert underbroliften Bronto Skylift spesielt for alle som jobber under bruer og andre vanskelig tilgjengelige steder.

Bronto Skylift 1610-5-3 har blant annet kommunikasjon mellom arbeidskurv og førerhus, samt et praktisk 220V uttak i arbeidskurv. Ved underbroarbeid monteres gummihjul på støttebein slik at man kan kjøre på broen med støttebeina på den ene siden ute. Rør for vann og luft er lagt frem til kurv, noe som gjør det mulig med høytrykksvasker og 220V aggregat hvis det er ønskelig.

Firmaet Høyde-Service AS satser særlig på utleieutstyr for industri - bygg/anlegg og private brukere. Bedriften har som spesialfelt å leie ut alt innen lifter og har siden starten i 1984 skaffet seg en maskinpark som dekker de fleste behov når det gjelder arbeid i høyden.

- Vi leverer alt fra det minste håndverktøyet til minigravere og minidumpere. Utstyret blir til en hver tid sjekket og oppdatert slik att kunden unngår problemer under arbeidet og taper tid og penger, sier daglig leder Steinar Kaalstad i en pressemelding til tungt.no.

Bedriften har avdelinger i Oslo, Porsgrunn, Arendal, Haugesund og Kristiansand med hovedkontor i Porsgrunn. Høyde-Service AS har 20 ansatte og disponerer rundt 1000 enheter med stort og smått. I 2009 omsatte bedriften for rundt 32 millioner kroner.

- Vi har lifter, teleskoptrucker, alu. rullestillas, minigravere, minidumpere, vibroplater, varme- og avfuktings løsninger samt det beste av bygg og anleggs- utstyr. Vi har et meget velfungerende bookingsystem med blant annet GPS på de fleste av våre maskiner og vi benytter flexleie som betyr et todelt leiesystem om liften blir benyttet eller står stille, forteller Steinar Kaalstad.