Nye jobber til Raaen og Senter-Bygg

Publisert Oppdatert

Senter-Bygg Entreprenør AS har fått flere nye jobber den siste tiden. Til sammen utgjør oppdragene 35,5 MNOK, melder bygg.no.

- Det er et tøft marked om dagen og det er vanskelig å skaffe nye jobber, sier daglig leder Jan Petter Hansen i Senter-Bygg.

- Disse prosjektene passer godt inn i vår portefølje, og det er betryggende at vi har oppdrag utover høsten. Vi jobber også hardt for å få inn nye jobber i lokalmarkedet, og vi har håp om å signere et par nye kontrakter før sommeren.

Vikersundgata 12

Rehablitering av forretningsgård i Vikersund for Tyrifjord Eiendom. Byggestart i juni 09 og ferdigstillelse i desember. Kontraktssum er 6,7 MNOK.

Rosthaug Videregående Skole

Nybygg på Rosthaug VGS på Åmot for Buskerud Fylkeskommune. Bygges i bærende treverk og stål. Byggetiden er ti måneder og kontraktssum er 11,5 MNOK.

Kiwi Eiendom Åmot

Ombygging av eksisterende butikk for Kiwi Eiendom. 1.000 m2 butikklokaler oppgraderes. Kontraktssum er 4,3 MNOK.

Modum kommune

Ombygging av fire kommunale eiendommer. Tildelte midler fra Statens tiltakspakke. Kontraktssum er 4,5 MNOK.

Coop Eiendom

Ombygging av butikklokaler på Geithus i Modum. Eksisterende butikklokaler oppgraderes. Kontraktssum er 1 MNOK.

Eneboliger

Senter-Bygg skal bygge tre eneboliger med oppstart i sommerhalvåret. Eneboligene er beliggende i Vikersund, Drammen og Asker og den totale kontraktssummen er 7,5 MNOK.

Raaen har fått fire nye oppdrag på til sammen 11 MNOK som påbegynnes nå i sommerhalvåret.

- Dette er hardt tiltrengte prosjekter som gjør at vi sysselsetter medarbeiderne våre og har aktivitet. Det er en del jobb knyttet til oppfølging av små kontrakter, så vi håper at vi snart får en større jobb også, sier daglig leder i Raaen Petter Kveil.

Hvålsåsen

Raaen skal skifte nye tak og vinduer på et borettslag i Stokke. Oppdraget er en hovedentreprise og kontraktssum er 1 MNOK eks mva.

Klosterteigen

Etterisolering, ny kledning og nye vinduer på et borettslag i Tønsberg. Oppdraget er en hovedentreprise og kontraktssum er 5,5 MNOK eks mva.

Skagerak Energi

Ombygging av garasjeanlegg til produksjonshaller for Flowtite i Sandefjord. Kontraktssum er 3,5 MNOK eks mva.

Flytende betongfundament for Solberg Industrier AS - kontraktssum 1 MNOK eks mva.