Nye Land Rover-forhandlere

Fra 1. Juni 2011 er Brankos Auto A/S i Tønsberg ny forhandler for Land Rover og Range Rover i Vestfold. Om få uker er også Auto Salg 2010 AS i Kristiansand klar som ny forhandler i Aust- og Vest Agder.

Publisert Oppdatert

Brankos Auto i Tønsberg er ny Land- og Range Rover forhandler og vil kunne ta seg av kunder og interesserte fra hele Vestfold. Den nye forhandleren vil tilby nye og brukte biler, deler og mekanisk verksted.

Ydmykhet i Tønsberg

Anlegget er i dag på ca. 1200 m2 og ligger sentralt i "bilbyen" på Træleborg i Tønsberg, hvorfra det i 2010 ble solgt ca 300 nye og brukte biler. 1 august starter bygging av nytt verksted på 1100 m2 på nabotomten. Dette vil stå ferdig februar 2012 som et topp moderne bilverksted og kundemottak. Forretningen har i dag 14 ansatte, og de vil øke med 2 personer i forbindelse med det nye merket i porteføljen. Fra før av er de forhandlere for Jeep, Chrysler, Dodge og Subaru. De har fått prisen årets forhandler 8 ganger, opplyses det i en pressemelding.

- Det ligger et stort potensiale for Land Rover i vårt distrikt, og vi vil legge mye arbeid i å skape tillit, både til merket og til oss som ny forhandler. Det er heller ingen tvil om at vi går inn i samarbeidet med Land Rover med ydmykhet. Dette er et bilmerke med bunnsolide tradisjoner, sier Morten Danby, daglig leder for Brankos Auto A/S.

Tilbake i Kristiansand

Kristiansand-distriktet har vært uten Land Rover-forhandler det siste halvannet år. Nærmeste forhandler har vært i Skien og Sandnes/Stavanger. Fra 15. august 2011 skal Auto 2010 AS være med på å bygge opp Land Rover og Range Rover sammen med BC Norway (Land Rover Norge).

- Vi gleder oss enormt til å komme i gang med Land Rover, sier Andreas Natvig, daglig leder for Auto 2010 AS.

- Et av våre viktigste virkemidler for å tiltrekke oss kunder vil være å yte optimal service og på den måten bestrebe oss på å overgå deres forventninger. Samtidig blir Land Rover og Range Rover stadig mer interessante for et norsk publikum gjennom de produktforbedringene og lanseringene som har funnet sted den siste tiden, forklarer han.

Auto 2010 AS har i dag 25 ansatte. Hovedanlegget på ca. 3000 m2 ligger i Sørlandsparken, hvorfra det i 2010 ble solgt ca 180 nye og 250 brukte biler.