Nye laserskannere på markedet

SITECH Norway AS tilbyr FARO laserskannere i samarbeid med ATS.

Publisert Oppdatert

Sitech Norway AS har i samarbeid med ATS i Sverige nå muligheten for å tilby norske entreprenører og tunnelentreprenører i særdeleshet den ekstremt kompakte skanneren FARO Focus 3D. Med sin lave vekt og beskjedne mål er dette markedets enkleste verktøy for profesjonell skanning av blant annet bergrom og skjæringer, hevder Sitech i en pressemelding.

Forventninger

Daglig leder Karsten Haukås gleder seg til å vise sine kunder den nye skanneren. Han har lang erfaring med tunnel- og gruverelaterte virksomheter og har god tro på at skanneren blir en suksess og et nyttig arbeidsredskap for entreprenørene. Spesielt med tanke på at det kan komme nye og utvidede krav fra myndighetene når det kommer til dokumentasjon av utførte arbeider.

Med samarbeidet med ATS vil Sitech nå kunne tilby alle i bransjen en komplett portefølje. Fra totalstasjoner til offentlig og kommunal landmåling, bygg og anlegg, maskinkontrollsystemer til alle maskinmerker og typer, marine løsninger for sjøentreprenører og nå løsninger for skanninger av skjæringer, tunneler og andre bergverksrom.