23948sdkhjf

Nye maskiner til rivingsentreprenør

Elleve Cat-maskiner og fire Volvo-maskiner, det er AF Decoms siste maskinbestilling.

AF Decom har i løpet av fem år byttet ut mesteparten av maskinparken. Nå skal elleve nye Cat-gravere og fire nye gravemaskiner fra Volvo inn i maskinparken. Bestillingene ble gjort nå i høst og allerede er flere Cat-maskiner levert. Maskinene fra Volvo vil bli levert på nyåret. Når alle femten maskinene er levert vil AF Decom ha i overkant av totalt 60 maskiner.

- Når denne leveransen er ferdig har vi byttet ut hele maskinparken i løpet av de siste fem årene, sier Erik Skogheim hos AF Decom.

Vi møter han og maskinkoordinator Jan Egil Veikleenget hos Pon Equipment i forbindelse med overlevering av 40-tonneren Cat 336D. Dette er den andre av to 336 som overleveres. Den første er allerede i fullt arbeid med å rive Bispelokket i Oslo.

De ni andre maskinene er fire DEM50, fire DEM30 (begge modellene er rivemaskiner med rett bom) og 25-tonneren 323. De fire Volvo-maskinene er tre stk 380 og en 700.

AF Decom har i tillegg bestilt 15 verktøy, blant annet fire multi-prosessorer, sorteringsklyper og i tillegg blir alle maskinene utstyret med OilQuick. Veikleenget forklarer at med denne leveransen er alle maskinene til selskapet utstyrt med hurtigkoblingssystemet fra OilQuick.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078