23948sdkhjf

Nye selgere hos Bulder

Bulder har som mål å etablere selgere på alle servicepunktene rundt i landet, og i den sammenheng har Bulder Maskin utvidet salgsorganisasjonen med to nye selgere!

Frode Bondevik jobber med salg av maskiner og utstyr til kunder i Indre Sogn. Han er i tillegg verksmester hos Bulder Maskin Leikanger.

Frode er 43 år og bor i saftbygda Sogndal. 1 1990 startet han som lærling ved "Vegsentralen" på Leikanger, og har jobbet der gjennom Mesta Verksted og nå Bulder Verksted Leikanger. De siste 6 årene har han vært verksmester.

Narve Læret har base hos Bulder Verksted i Skien. Han skal selge maskiner og utstyr i områdene Vestfold, Telemark, Agder og Sør Rogaland.

Narve er 48 år, bor i Horten har to barn og samboer med Lise. Han har stor interesse av alt som har motor, jakt, fiske og sport. I tillegg er han en kampsporter og treningsnarkoman. Narve har VM gull i Tameshiwari (knusing) og 14 Guinness verdens rekorder. Han har holdt show i inn- og utland de siste 10-15 årene, og har vært endel på tv i bl.a. "Hvem kan slå Aamodt & Kjus, Norges beste fighter, Guinness-tv og Sportsmagasinet.

Narve har jobbet med salg og ledelse i over 20 år innenfor industrien. Ved siden av har han holdt kurs i salg, selvutvikling og mestring - og selvfølgelig selvforsvar. Han er en «doer» og liker ikke å sitte stille enten om det er på jobb eller privat.

Det er kunden som er i fokus, og han er mer en gjennomsnitt opptatt av service til kundene sine!

Vi ser frem til å ha Frode og Narve med på å bygge opp Bulder laget, forteller Bulder i en pressemelding.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156