Nytt agentur for Reinhardt Maskin

Reinhardt Maskin er blitt importør av Bandit Industries` produkter i Norge og Sverige. Selskapet slutter seg dermed til Bandits globale nettverk av forhandlere som består av mer enn 150 forhandlere i over 50 land.

Publisert Oppdatert

Bandit produserte sin første flishugger i 1983, og det er i dag mer enn 50 000 maskiner i arbeid verden rundt. Tidlig på 1990-tallet ble fokuset snudd mot produksjon av store flishuggere for det profesjonelle markedet. I dag produserer Bandit flishuggere med opp til 1200 hk og med kapasitet til å ta stokk opp til 120 cm i diameter. At de kan fylle en 50 fot semitrailer med flis på under 7 minutter sier noe om dimensjoner og kapasitet.

I 1995 ble Beast-modellene introdusert, og ble umiddelbart en suksess i gjennvinningsbransjen. Den patenterte mølla gjør det mulig å knuse rivningsmateriale, flise hel stokk og knuse hageavfall kun ved å skifte kniver, noe som enkelt gjøres på 30-45 minutter. Beast leveres i fire modeller, på hjul eller belter og med motorer opp til 1200 hk.

I 2003 introduserte Bandit en komplett linje stubbefresere med høy kapasitet. Disse er tilgjengelige som tilhengermonterte eller selvgående på hjul eller belter. Bandits omfattende linje av stubbefresere er i dag store innenfor trepleie, utleie og anleggsgartnermarkedet.

Fundamentet for Bandits produksjon har i alle år vært håndmatede flishuggere. Disse leveres som traktormontert med pto-drift eller med egen motor fra 25-275 hk.