23948sdkhjf

Pon Equipment: Nytt anlegg for Pon Equipment

Pon Equipment avd. Rudshøgda flytter inn i nytt anlegg. Det nye anlegget bygges vegg i vegg med dagens kontor og er forventet ferdig innen april 2014.

Pon Equipment fortsetter å vokse og nå er det avdeling Rudshøgda som har behov for mer plass. I følge Caterpillar-importøren er anlegget på Rudsflata 2 blitt for lite. Avdelingen med 36 ansatte flytter derfor noen hundre meter bortenfor dagens kontor. Dette gjøres i følge selskapet for å bli en bedre rustet partner for kundene i området.

- Ved å flytte inn i et større anlegg ønsker vi å øke servicegraden ved å bli mer effektive og tilby en bedre serviceopplevelse for våre kunder, sier Gunder Grimsrud, avdelingsleder på Rudshøgda.

Nytt og brukt

Det nye anlegget på Rudsflata vil få en total gulvflate på 3 019 kvadratmeter, over to plan. Anlegget vil blant annet inneholde verksted med fem løp, en vaskehall, egen sveiseavdeling og komponentverksted. I tillegg blir det delelager og 21 kontorer.

I tillegg til nysalg og service, vil bruktavdelingen ha sin hovedbase her. Bruktavdelingen består i dag av fem ansatte og nærmere 180 maskiner i parken.

Brødrene Bjugstad AS er ansvarlig utbygger og vil også være eiere av det ferdige anlegget.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109