Nytt anleggskontor på Jaren

Herfra skal Vegvesenet lede den store utbyggingen på riksveg 4 på Hadeland.

Her er de fleste av den glade gjengen som skal lede utbyggingen av rv. 4 forbi Gran og opp til Jaren. 
F.v.: Tore Magnus Follinglo, Stein Bruno Larsen, Stine Radmann, Kine Braskerud Hagen, Ove Ulvesveen, Roy Strandbakken, Roger Nordnes, Øivind Brenli, Sturla Elvsveen, Stian Ellingsen, Ole Vegard Wang, Jon Kvisberg og John Bekken.

Her er de fleste av den glade gjengen som skal lede utbyggingen av rv. 4 forbi Gran og opp til Jaren. F.v.: Tore Magnus Follinglo, Stein Bruno Larsen, Stine Radmann, Kine Braskerud Hagen, Ove Ulvesveen, Roy Strandbakken, Roger Nordnes, Øivind Brenli, Sturla Elvsveen, Stian Ellingsen, Ole Vegard Wang, Jon Kvisberg og John Bekken. Foto: Foto: Geir Røed, kommunikasjonsrådgiver

Publisert Oppdatert

Anleggskontoret er etablert på rekordtid, og forrige uke var lokalene innflytningsklare med data- og telefonlinjer. Det forteller Statens vegvesen selv på sine nettsider.

De har leid plass i Gran rådhus, i lokaler som tidligere huset politiets data- og materielltjeneste.

Om ikke lenge skal Vegvesenet også overta lokalene til psykisk dagsenter, som flytter ut. Dermed blir det plass til alle de 14-15 vegvesenansatte som skal jobbe på prosjektkontoret.

- Det er veldig praktisk å være her på rådhuset, med utsikt til vegen vi skal bygge og med kort veg til kommuneadministrasjonen, sier prosjekteringsleder Jon Kvisberg.

Statens vegvesen skal etter planen starte utbyggingen på Lygna sør til våren, og forbi Gran og opp til Jaren kommende høst. Utbyggingen har en forventet kostnad på 1,8 milliarder kroner. I tillegg kommer den planlagte utbyggingen i nabokommunen Lunner.

Har du spørsmål eller synspunkter til riksveg 4-utbyggingen på Hadeland, er du velkommen til å komme innom prosjektkontoret vårt, står det i pressemeldingen. Samtidig vil de gjerne ha besøk på sine facebook-sider.