23948sdkhjf

Nytt vektsystem fra Sitech Norway

Lanserer et nytt vektsystem på det norske markedet til bruk på de fleste maskiner.

Sitech Norway AS kan nå gjennom sitt samarbeid med COBO group og deres selskap 3B6, tilby prisgunstige vektløsninger til de fleste typer maskiner.

- Vi har valgt å fokusere på hjullastere og gravemaskiner som våre kjerneprodukt, men systemene kan også fås til for eksempel mobilkraner, arbeidskorger, betongpumper, gaffeltrucker etc., heter det i en pressemelding fra selskapet.

3B6 ble startet i 1980 og skal være en av de første som begynte å levere tekniske løsninger som vektsystem til bygg og anleggsmarkedet. De er i dag representert over store deler av verden med flere avdelingskontorer og forhandlere.

I-View

3B6 og Sitech mener at noen av nøkkelelementene i dagens marked for maskiner er fleksibilitet og modulbaserte system. Det er to av grunnene til at I-View til hjullastere og gravemaskiner skal ha blitt utviklet. I-View står for "Intelligent View Display", en fargeskjerm, som koblet sammen med de riktige sensorene, gjør at brukeren kan begynne med et basissystem og bygge på dette til det dekker alle behov i dagens marked.

De to selskapene kan også tilby det som skal være et av markedets enkleste og mest utprøvde system til hjullastere - Slimline. Produktet er et resultat av mange års erfaring i veiing og kontrollsystemer til hjullastere. Slimline er et vektsystem til hjullastere og brukes for enkelt å vise informasjon om skuffevekt og totalt lastet vekt. Data kan gå direkte til en skriver som kan monteres i maskinen.

Store forventninger

Daglig leder Karsten Haukås og salgssjef Ståle Eikrem, gleder seg til å vise sine kunder de nye systemene, det er allerede solgt noen som også kan brukes i demosammenhenger. Hver av dem har lang erfaring innen tekniske systemer til anleggsmaskiner og de har god tro på at vektsystemene blir en suksess og et nyttig arbeidsredskap.

Systemet er klart for sertifisering av Justervesenet om det skal brukes opp mot kjøp og salg av masser. Systemene kommer selvfølgelig installert med norsk språk, heter det i pressemeldingen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08