Økt anleggsaktivitet på E6

Forrige uke ble anleggsarbeidet på E6 mellom Skaberud og Kolomoen intensivert, og utvidelsen til nye fire felts vei går nå for fullt seks dager i uken. Det vil imidlertid ikke bli sprenging fredager og lørdager og dermed heller ingen stans i trafikken på disse dagene.

Publisert Oppdatert

Fra anleggsarbeidene startet i desember 2007 har anleggsarbeidene i hovedsak foregått på ukens fire første dager, men forrige uke gikk Hæhre Entreprenør AS over til ny arbeidstidsordning. Denne gjør at det inntil videre vil det være tilnærmet full anleggsaktivitet på strekningen også på fredager og lørdager. Arbeidstiden fremover vil være fra klokken 07.00 til 18.30 mandag til og med fredag og fra klokken 07.00 til 16.00 på lørdager, melder vegvesen.no.

Bedre ressursutnyttelse?

Bakgrunnen for den nye arbeidstidsordningen er at Hæhre Entreprenør AS ønsker en bedre ressursutnyttelse av den maskinparken som i dag er på anlegget. 

Trafikken ikke ekstra berørt?

- Trafikanter på strekningen og naboer til anleggsområdet vil merke anleggsarbeidene på fredager og lørdager på samme måte som på ukens fire første dager. Det vil imidlertid ikke foregå sprengningsarbeider på fredager og lørdager.

Statens vegvesen beklager de ulempene anleggsarbeidene mellom Skaberud og Kolomoen har for trafikanter og naboer. Vi håper imidlertid trafikanter og naboer til anleggsområdet ser på ulempene som en investering i en mer trafikksikker vei med bedre framkommelighet.