Omrokkeringer hos Motorsalg og Yours Equipment

Fra 1/1-2013 har Arne Bjarte Tveit overtatt som daglig leder i Motorsalg AS. Han overtar etter Frode Hatlestad som fra samme dato er sluttet i Motorsalg AS.

Fra 1/1-2013 har Arne Bjarte Tveit overtatt som daglig leder i Motorsalg AS.

Fra 1/1-2013 har Arne Bjarte Tveit overtatt som daglig leder i Motorsalg AS.

Publisert Oppdatert

Han er sammen med de ansatte på Midtun klar for å bedre, intensivere og øke innsatsen overfor nye og gamle kunder av Motorsalg AS over hele landet. Det skriver Motorsalg i en pressemelding.

Dette skjer samtidig som avtalen med Mesta Verksted AS på servicesiden vil bli innarbeidet og endelig oppsatt, og bedriften håper at alle kunder og samarbeidspartnere vil merke en betydelig fremgang i 2013.

Den 1/1-2013 er Frode Hatlestad ansatt i Yours Equipment AS. Yours Equipment AS er et rent importselskap etablert for direkte import av Kato fra Japan.

- Vårt mål er at dette selskapet skal ha all import av maskiner til Norge og Europa. Dette vil skape et større volum og derav bedre innkjøpspriser som kan komme Motorsalg AS og Øverum Slitedeler AS til gode i Norge.

Yours Equipment AS vil ha rett til import og salg i flere land enn Norge, og vil dermed på sikt kunne bidra med et bedre og tettere samarbeid med våre leverandører. Dette håper vi skal gi et fortrinn for alle selskapene som skal selge våre merkevarer ut i markedet i Norge, heter det videre i meldingen.

All teknisk kompetanse, service og deler, vil bli ivaretatt av salgsselskapene, Motorsalg AS, Øverum Slitedeler AS og Mesta Verksted AS som før.