Opedal ny distriktssjef i NCC Roads

Eivind Opedal er ansatt som distriktssjef i NCC Roads, Veiservice. Han vil få en sentral rolle i den videre satsingen innen drift og vedlikehold i selskapet.

Eivind Opedal startet opp i NCC Roads 2. januar.

Eivind Opedal startet opp i NCC Roads 2. januar.

Publisert Oppdatert

- Vi har ambisjoner i markedet innen drift og vedlikehold og har med ansettelsen av Eivind Opedal utvilsomt styrket NCC Roads i konkurransen de kommende årene, sier Frank Pettrém, direktør for Veiservice i NCC Roads.

Eivind Opedal (49) var tidligere medeier av Opedal og sønner. Våren 2012 solgte familien majoriteten av aksjene til KB Gruppen Kongsvinger AS. Nå har han valgt å bli med i den videre utviklingen av NCC Roads. Eivind Opedal deltar i ledergruppen i NCC Roads Veiservice og vil ha kontor på Vestlandet.

- NCC Roads er en solid og seriøs aktør med ambisjoner om ytterligere vekst. Å få ta del i dette arbeidet ser jeg på som en spennende utfordring, sier Eivind Opedal.

Eivind Opedal startet opp i NCC Roads 2. januar.

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Roads, NCC Construction, NCC Property Development og NCC Bolig. I 2011 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 6,1 milliarder kroner og rundt 2 000 ansatte. NCC Roads produserer og legger asfalt, produserer steinmaterialer og utfører veiservice for offentlige og private aktører.