Oppstæsjet traktor

I lokalene til Nils A. Mørk Maskin på Knapstad, i Østfold, foregår det for tiden en oppstæsjing av to Fastrac. Ombyggingen er ”litt” utover det som er vanlig klargjøring av nye traktorer og kunne glatt blitt med i tv-programmet ”Pimp my ride”, som går på MTV.

Fastrac

Fastrac

Publisert Oppdatert

Både ansatte og ledelsen i firmaet jobber iherdig med å bygge om to JCB Fastrac til årets "Vei og Anlegg" på Hellerudsletta.

De to Fastracene, med modellbetegnelsen 7230 og 8250, ble tidligere i vår plassert i en egen verkstedhall, hvor de i løpet av noen uker har gjennomgått stor forvandling. Tungt.no fikk lov til å ta en liten titt, men lovte å ikke røpe for mye. De to Fastracene skal nemlig avdukes på "Vei og Anlegg", som åpner portene onsdag 6. mai.

Noe av ombyggingen kan vi allikevel røpe for våre lesere. Begge Fastracene blir lakkert sorte og får motivlakk på panseret, rutene får mørk solfilm, det blir montert kraftig stereoanlegg med 11 høyttalere inklusive en kraftig subwoofer, dvd-spiller og skjerm, navigasjon, tre kameraer (to bak og et foran), pluss en god del mer.

For å se det ferdige resultatet må du legge turen innom standen til Nils A. Mørk Maskin på Hellerudsletta. Vi kan nesten garantere at du ikke har sett noe tilsvarende tidligere.