Orkel tilhengere hos Felleskjøpet

Fra disse dager står FKA for all distribusjon av Orkel hengere i Norge og i Norden. I tillegg til FKA, vil også FKRA og FKNR selge Orkel-hengerne.

Opprettet

I mars i år informerte Felleskjøpet Agri SA og Orkel AS om et strategisk samarbeid mellom de to selskapene, der FKA overtar alle rettigheter til Orkel-hengerne.

Avtalen mellom FKA og Orkel sikrer at produksjonen fortsatt skjer hos Orkel AS, i Orkels robotiserte produksjonslinje, på Fannrem. Her vil også Felleskjøpene disponere lagerplass for hengere, og dermed sikre en rasjonell logistikk direkte ut til sine avdelinger og kunder.

Det er et klart mål og fortsatt sikre at den norskproduserte kvalitetshengeren styrker sin posisjon som markedsleder i Norge, til beste for norske brukere. Det skriver Felleskjøpet i en pressemelding om saken.

Produktinformasjon og teknisk support vil primært skje fra FKA / FK-enes selgere og tekniske avdelinger, men også med støtte fra produsenten Orkel AS.

Hengere og reservedeler vil selges over felleskjøpenes avdelinger, og etter hvert fra utvalgte FK-butikker i Norge. For de kunder som ønsker å bestille hengere, reservedeler eller service direkte fra Orkels fabrikk på Fannrem, vil det også være mulig.