Påmelding - Vinn en Fastrac

Fra tirsdag 11. mai klokken 06.00 kan du melde deg på i konkurransen ”Vinn en Fastrac i 30 dager”.

Publisert Oppdatert

Fri disposisjon av Fastrac med henger i 30 dager. Det er hovedgevinsten i sommerens store ferdighetskonkurranse med traktor og henger. For å vinne kreves både teoretiske og praktiske ferdigheter

Kanskje DU blir en av dem som får telefon fra Nils A. Mørk om at du kan delta i konkurransen?

Nils A. Mørk Maskin AS, Bedre Gardsdrift og Anleggsmagasinet vil slå et slag for sikkerhet og kunnskap i forbindelse med traktor og henger. Derfor inviterer vi til en spennende ferdighetskonkurranse med flotte premier.

Les også: Vinn en Fastrac med henger i 30 dager

Hovedgevinsten er fri bruk av en JCB Fastrac 7230 med Gigant 4-16 dumperhenger i 30 dager. Skal du ha sjanse til å vinne, må du ha kunnskap om både trafikkregler og lastsikring, og ikke minst må du beherske presisjonskjøring med traktor og henger.

Påmelding

For å delta i konkurransen må du melde på det elektroniske påmeldingsskjemaet på gardsdrift.no.

Skjemaet legges ut tirsdag 11. mai kl. 06.00

Det er plass til 20 deltakere på hvert sted. Deltakerne skal først igjennom en teoriprøve, og de fem som gjør det best, går videre til den praktiske delen. Den består enkelt og greit av ferdighetskjøring med traktor og henger.

De 10 første som melder seg på, på hvert sted, er sikret plass. De øvrige plassene tildelses ved loddtrekning fire dager før konkurransen avholdes. De heldige som får delta får beskjed om dette fra Nils A. Mørk Maskin tre dager før konkurransen avholdes.

Påmelding fra 11. mai:

Tirsdag 18. mai Rolvsøy

Onsdag 19. mai Knapstad

Torsdag 20. mai Jessheim

Fredag 21. mai Brummundal

Mandag 31. mai Drammen

Påmelding fra 25. mai:

Tirsdag 1. juni Sandefjord

Onsdag 2. juni Skien

Torsdag 3. juni Kristiansand

Fredag 5. juni Stavanger

Onsdag 16. juni Narvik

Påmelding fra 2. august

Mandag 9. august Bergen

Onsdag 11. august Ålesund

Fredag 13. august Trondheim

Lørdag 28. august Knapstad, finale

De 13 kvartfinalevinnerne går videre til seminfinale og eventuell finale hos Nils A. Mørk Maskin i Knapstad i Østfold den 28. august. Den som entrer toppen av seierspallen denne dagen, får altså en JCB Fastrac 7230 med Gigant dumperhenger til fri disposisjon i 30 dager, pluss tiden det tar å transportere ekvipasjen hjem.