23948sdkhjf

Nytt bygg:: Pon Equipment AS bygger for fremtiden

Pon Equipment og Pon Power valgte Berger i Akershus som sted for sitt nye hovedkontor. Anlegget planlegges ferdigstilt i slutten av 2015.

Det glises bredt blant kommersiell direktør Erik Sollerud og markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment AS. Nylig har nemlig Pon Equipment og Pon Power signert en avtale med Rimfeldt Eiendom på nybygg på Berger. Anlegget på 72.000 m2 vil bestå av cirka 20.000 m2 bygningsmasse fordelt på kontorarealer, salgsarealer, verksted- og serviceanlegg.

Ferdigstillingen er planlagt mot slutten av 2015 og byggestart skjer allerede på vårparten i 2014.

Moderne anlegg

- Siden 2003 har vi firedoblet omsetningen. Selv om suksessen ikke ligger i bygningsmasse, men alle våre hardtarbeidende medarbeidere som vi er så stolte av, kreves det allikevel større plass til verksted, lagerplass og nye, bedre kontorfasiliteter, sier Erik Sollerud.

Pon Equipment bygger sammen med Pon Power, som også er den nærmeste naboen i Brobekkveien i dag.

- Så vidt vi vet blir dette det største og mest moderne anlegget av sitt slag innen bransjen, sier markedsdirektør Espen Paulseth.

- Pon Power leverer Cat og MAK motorer til blant annet offshorebransjen, skipsfart og strømforsyn¬ingsbransjen. Nå gleder vi oss veldig til å stikke spaden i jorden, fortsetter Paulseth, som tok med en liten graver til Berger for å markere signering av avtalen.

Økning

Det er ikke bare anlegget på Vollebekk Pon Equipment har vokst ut av de siste årene. Østfold har fått en helt ny avdeling på Rygge, mens Rudshøgda også er under ekspansjon.

- Å være importør for Caterpillar er noe helt spesielt. Mange mennesker kjen¬ner til og er glade i merket. Likevel er det jobben vi alle gjør i Pon Equipment som gir det store utslaget i forhold til etterspørselen. Med det nye anlegget på Berger skal vi tiltrekke oss både flere kunder og flere ansatte, avslutter Sollerud.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079