Pon Equipments nye hovedkontor

Pon Equipment og Pon Power vil sammen skape et Pon-Cat campus på Berger. Rimfeldt eier tomtene og vil forestå utbyggingen av Pon-Cats nye «campus», sentralt beliggende mellom Oslo og Gardermoen. Selskapet skal leie hele den 72.000 kvm store eiendommen.

Slik blir Pons nye hovedkontor på Berger når det står ferdig høsten 2016. (illustrasjon: Rimfeldt Eiendom)
Slik blir Pons nye hovedkontor på Berger når det står ferdig høsten 2016. (illustrasjon: Rimfeldt Eiendom)
Publisert Oppdatert

For vel et ar siden ble det inngått avtale mellom Cat-forhandleren og Rimfeldt Eiendom om utbygging og leie av det som blir Pons nye hovedkontor og serviceanlegg. Bygningsmassen blir på vel 20.000 kvadratmeter, fordelt på kontorarealer, salgsarealer, verksted- og serviceanlegg, og skal huse både Pon Equipment og Pon Power.

 

I følge en pressemelding fra Rimfeldt Eiendom har Pon vurdert flere alternative beliggenheter, men havnet til slutt på den mest tilgjengelige og best eksponerte tomten av alle.

 

Det nye hovedkontoret blir liggende omtrent midt mellom Oslo og Gardermoen, og blir godt synlig fra E6. Berger næringsområde er allerede godt utbygget og blant annet DHL, Bring Logistics, Eek Transport, DSV Solution, Ruukki og McDonalds er etablert på området.

 

Rett før jul i fjor ble det inngått kontrakt med Betonmast om byggingen av kombinasjonsbygget. Byggestart er beregnet til februar nå i år og bygget skal være ferdigstilt høsten 2016.