Pon kjører megakonvoi

“Cat Convoy” ruller igjen ut på Norges krokete veier.

"Cat Convoy 2013" vil bestå av i underkant av 20 Cat-maskiner, to lastebiler fra MAN og utstyr fra Sitech.

"Cat Convoy 2013" vil bestå av i underkant av 20 Cat-maskiner, to lastebiler fra MAN og utstyr fra Sitech.

Publisert Oppdatert

Med tung, tøff last skal Pon Equipment på turné fra sør til vest og fra midt til nord. Kortesjen består av Cat-maskiner fra under ett tonn til nesten 30 tonn, og med på lasset er lastebiler fra MAN.

- Våren nærmer seg med raske skritt, og hva er vel et bedre vårtegn enn Cat Convoy? Ruta for årets konvoi er mer omfattende enn noensinne. Dette gjelder antall maskiner så vel som antall stoppesteder og deltakere fra Pon og partnere. Ny partner denne gangen er MAN Last og Buss med sine lastebiler. Et samarbeid mellom Pon og MAN faller seg helt naturlig, spesielt fordi Pon er MAN-forhandler i Nederland og fordi merket er synonymt med høy kvalitet og heavy-duty biler i anleggsbransjen, forteller markedssjef i Pon Equipment, Espen Paulseth.

Tidenes lengste "Cat Convoy"

"Cat Convoy 2013" er delt i to parallelle ruter. Konvoi vest starter allerede 19. mars og går fra sør i Rogaland, via Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, før den ender opp i Sør-Trøndelag. Konvoi vest har hele 19 stoppesteder.

Konvoi nord begynner denne gangen på Røros, den 25. april. Derfra går den gjennom Trøndelagsfylkene og Nordland. Konvoien ender til slutt opp i Troms, nærmere bestemt Tromsø, rett i forkant av NNBA.

Mange partnere med

Sitech, som er Trimble-forhandler og Caterpillars partner i utviklingen av integrerte maskinsytingsløsninger, er med på turen. Det samme er Pon Rental Norway, som er Pons eget utleieselskap. I tillegg blir også Cat Finance med på turen.

19. mars starter årets "Cat Convoy",  da vil representanter fra Pon Equipment, Pon Rental Norway, Cat Finance, Sitech og MAN Last og Buss besøke en rekke steder i Norge.

19. mars starter årets "Cat Convoy", da vil representanter fra Pon Equipment, Pon Rental Norway, Cat Finance, Sitech og MAN Last og Buss besøke en rekke steder i Norge.