Pon Rental Norway hovedleverandør av utleie maskiner og utstyr til Risakonsernet

Publisert Oppdatert

Pon Rental Norway og Risakonsernet inngikk denne uken en rammeavtale gjeldende frem til 2011 på utleie av maskiner og utstyr.

Jone Ølberg, Rental Manager i Norge, er meget fornøyd med det nye samarbeidet med Risa. Han er overbevist om at utleieflåten til Pon Rental vil dekke opp behovet Risa vil ha på anleggsmaskiner, lifter og annet anleggsutstyr. Avtalen dekker hovedsaklig Cat maskiner og lifter i perioden frem til 2011, samt med opsjon for ytterligere to år. Risa som med sine 6 datterselskap utgjør regionens ledende entreprenørselskap, opererer innen mange ulike områder og stiller derfor store krav til bredden i maskin- og utstyrssortimentet.

- Vi utvider stadig vårt sortiment, noe som vil gi Risa maskiner av nyere dato og i topp stand, samt et godt utvalg maskiner og utstyr å velge i, sier Jone Ølberg.

Om Pon Rental Norway;

I 2007 etablerte Pon Equipment AS seg på maskinutleiemarkedet ved å åpne Cat Rental Store i Rogaland. Pon Rental Norway AS er utgangspunktet for konseptet Cat Rental Store som består i å kombinere styrken til den lokale Caterpillar forhandleren, Pon Equipment, med et bredt tilbud på leie av maskiner og utstyr.

Pon Rental Norway AS tilbyr ikke bare maskiner, men også komplimenterende utstyr fra andre leverandører for å imøtekomme kundenes spesifikke behov.

Pon Rental Norway AS inngår i Pon Equipment AS, som er forhandleren av Caterpillar anleggsmaskiner på det norske markedet.

Om Risakonsernet

Risa ble etablert i 1948 og består i dag av 6 datterselskap som utgjør regionens ledende entreprenørselskap. Risa består av 750 ansatte med en omsetning på 1,6 mrd. Konsernet driver med produksjon av ferdigbetong, elementproduksjon, fundamentering, graving og opparbeidelse av utendørsanlegg.