Populær 8-tonner får ny motor

Kubotas 8-tonner ble introdusert for to år siden, og har rukket å bli en av markedslederne i dette segmentet. Nå er maskinen oppgradert med steg- III- motor. En god maskin har blitt ennå bedre, hevder importøren Hymax.

Publisert Oppdatert

Hydraulikk

[email protected] leveres som standard med to hydraulikkuttak. På første uttak reguleres oljemengden opp og ned med en trykkontakt fra forsetet - helt uten bruk av verktøy. Arbeidet med hydraulisk pusskuff, rototilt og hydraulikkhammer er vesentlig forenklet.

KICS (Kubotas Intelligente Control System) gir perfekt styring av oljemengden og varierer denne i forhold til belastning og hastighet.

Trekkraft/ Belter

Trekkraften er økt med 9% og [email protected] har automatisk skifte mellom to hastigheter slik at omdreiningstall og trekkraft konstant er tilpasset aktuelle belastninger og terreng. Kubota [email protected] leveres med 450mm gummibelter eller 450mm stålbelter etter valg. 600mm stålbelter leveres på bestilling.

Gravekraft

Arm og skuffe i perfekt ballanse gir en gravekraft det bare er [email protected] som har av åttetonns gravemaskiner. [email protected] med todelt bom gir stor rekkevidde og fleksibilitet. Kubotas direkte innsprøytningsmotor kombinert med Kubotas avanserte hydraulikksystem gir optimal gravekraft.

Miljø

Kubotas direkte innsprøytningsmotor er støysvak , gir mindre avgasser og mindre forurensning og tilfredsstiller EU - kravene til steg- III motorer.

Sikkerhet

Kubotas førerhus er ROPS og FOPS. [email protected] har sikkerhetsventil mot fall på bommen (ISO 8643) og tyverisikring som er standard på alle Kubota gravemaskiner. Setet har sikkerhetssele for optimal beskyttelse av fører.

Vedlikehold

Motordekslet er delt i tre for enkel tilgang på alle servicepunkter, og KICS forteller deg når service er nødvendig.

Informasjonsteknologi

KICS (Kubotas Intelligente Control System) holder deg kontinuerlig informert om maskintilstanden. Motorens dreiemoment, brennstoffnivå, oljestand, temperatur etc. Du blir advart ved lavt drivstoff eller oljenivå eller for høye temperaturer. Det digitale displayet har selvsagt norsk tekst.

Førerkomfort

Førerhuset er videreutviklet og er nå det mest attraktive og komfortable i sin klasse. Setet er fjærebelastet og justerbart for førervekt. Rutene gir full oversikt over arbeidssituasjonen. Klimaanlegg er standardutstyr og Kubotas suverene hydraulikksystem gjør arbeidet enkelt.

Fleksibilitet

Kubota [email protected] er bare 2.200 mm bred og bygger ikke mye ut bak og kan derfor lett komme til og arbeide hvor konvensjonelle maskiner i samme klasse bå gi opp.

Standardleveranse i [email protected] er bl.a. :

Elfyllingspumpe med automatisk stoppfunksjon.Klimaanlegg. Automatisk tomgangssystem(AI) Proporsjonalstyrt hydraulikk på spak.KICS (Kubotas Intelligente Controll System) Tyverisikring.

3 års garanti

[email protected] har som alle Kubotas gravemaskiner 3 års garanti. Kvalitet er enkelt å garantere. Kubota er den eneste leverandøren som har 3 års garanti på alle sine gravemaskiner.