Raskere og mer drivstoffgjerrige hjullaster fra Case

Case Construction Equipment lanserer nå F-serie hjullastere med tre nye modeller til europeiske kunder. Den nye hjullasteren har raskere akselerasjon, reduserte syklustider, høyere kjørehastigheter og økt produktivitet. I tillegg hevder Case at F-serien kan vise til en reduksjon i drivstofforbruket på opptil 10 %.

Førerhuset i F-serien gir fritt utsyn til begge sider av skuffe eller redskapet.

Førerhuset i F-serien gir fritt utsyn til begge sider av skuffe eller redskapet.

Publisert Oppdatert

Den nye hjullasterserien består av tre modeller; 721F, 821F og 921F. Alle tre er utstyrt med 6,7-liters Tier 4-dieselmotorer, med forbedringer i de programmerbare Power Modus. Nytt er også en valgfri 5-trinns gearkasse, som ytterligere reduserer drivstofforbruket. Mens forbedringer i førerhuset reduserer fysisk belastning for operatøren, og bidrar til økt produktivitet.

Differensialbrems er standard i både front- og bakaksel, og gir god trekkraft på alle underlag. Den standard 4-trinns gearkassen med manuell "kick-down" gir maksimal trekkraft under grave- og lasteoperasjoner.

Mellom lastingene, når maskinen går på tomgang, har operatøren mulighet å velge automatstopp av motoren. Denne kan programmeres i intervaller på fem minutter og gir ytterligere besparelser i drivstoff.

Komfort

Førerhuset i F-serien gir fritt utsyn til begge sider av skuffe eller redskapet, et bredt vindu og det skrånende panseret gir god sikt bakover. Et vidvinkel ryggekamera med en justerbar fargeskjerm finnes nå i alle F-serien hjullastere.

Som en siste finish i hytten er det et nytt ergonomisk sete med oppvarming og som har syv ulike justeringer.

921F leveres med skuffe på 3.6m3 som standard. Med større tipplastvekt og økt brytekraft på skuffen, er 921F primært designet for arbeidsoppgaver med høy produksjon innen lasting og lagring.

For de to mindre modellene er standard kapasitet 2.5m3 for 721F og 3.25m3 for 821F. Case tilbyr en rekke tilbehør for den nye serien. Alle tre modellene kan bestilles med en standard Z-bar-laster, eller XR med lang rekkevidde.

721F kan også leveres med XT parallelløft armene. Pallegafler, jib bommer, feiemaskiner og et komplett utvalg av skuffer er også tilgjengelig. Lastevektsystemer kan leveres som produksjonstilbehør.