23948sdkhjf

Volvo Maskin sin største private avtale noensinne - og ingen vet det...

Klokken 15.00 blir det offentliggjort i konsernene. Risa Service handler 45 gravemaskiner, 7 hullastere og fire anleggsvalser i tidenes utskiftning.

Det er ingen liten ordre Risa Service og Volvo Maskin Norge har blitt enige om. Selv om Volvo hadde en kjempeavtale med forsvaret for et par år siden, er dette den største, private, avtalen noensinne.

Det handler altså om utskiftning av den eksisterende maskinparken som skal pågå de neste to årene.

Volvo er hoffleverandør til Risa, som faktisk har handlet 187 maskiner av Volvo siden 2012. Bjørn Risa forteller at de totalt har handlet maskiner av Volvo for omkring 250-300 millioner kroner.

- Dette samarbeidet bygget på tradisjon over lang tid. Vi utvikler oss sammen med leverandøren, blant annet ved hjelp av sjåførkurs. De siste fem årene har Risa også hatt fokus unødvendig tomgangkjøring. I løpet av disse årene har de redusert tomgangskjøringen med 1700 timer.

Bjørn Risa er også posisitiv til alt som skjer fremover i Rogaland. - Planene er fantastiske, men kapasiteten i Rogaland er ikke stor nok til å dekke behovet de neste årene, mener han og avslutter med en liten kuriositet rundt hele ordren: - Det er bare vi som i dag er tilstede som vet om avtalen. Nyheten vil forøvrig bli kjent blant de ansatte klokken 15.00, fortalte Risa.

Nuvel... Det spørs vel kanskje nå. Uansett - vi gratulerer med kjempeavtalen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.128