Risa valgte leiemaskiner fra Pon

Risa-konsernet og Pon Rental Norway undertegnet nylig en rammeavtale på utleie av maskiner og utstyr.

Risa Pon Catepillar

Risa Pon Catepillar Foto: Knut Viggen

Publisert Oppdatert

Avtalen gir Risa tilgang på et stort sortiment av anleggsmaskiner og utstyr, hovedsakelig fra Caterpillar, til bruk blant entreprenørselskapets seks datterselskaper. Avtalen gjelder frem til 2011, med opsjon på to år til.

Risa-konsernet, med hovedkontor i Nærbø på Jæren, ble etablert i 1948 og er ett av de ledende entreprenørselskapene på sørvestlandet. Konsernet omsatte i fjor for rundt 1,6 milliarder kroner. Konsernet driver innenfor produksjon av ferdigbetong, elementproduksjon, fundamentering, graving og opparbeidelse av utendørsanlegg.

Pon Equipment AS etablerte seg på maskinutleiemarkedet i 2007 ved å åpne den første Cat Rental Store i Rogaland. Konseptet Cat Rental Store består i å kombinere styrken til den lokale Caterpillar forhandleren, Pon Equipment, med et bredt tilbud på leie av maskiner og utstyr.

Pon Rental Norway AS tilbyr ikke bare Caterpillar-maskiner, men også komplimenterende utstyr fra andre leverandører for å imøtekomme kundenes spesifikke behov. Pon Rental Norway AS inngår i Pon Equipment AS, som er forhandleren av Caterpillar anleggsmaskiner på det norske markedet.

Jone Ølberg, Rental Manager i Norge, sier i en pressemelding at han er meget fornøyd med det nye samarbeidet med Risa. Han er overbevist om at utleieflåten til Pon Rental vil dekke opp behovet Risa vil ha på anleggsmaskiner, lifter og annet anleggsutstyr.

- Risa opererer innen mange ulike områder og stiller derfor store krav til bredden i maskin- og utstyrssortimentet. Vi utvider stadig vårt sortiment, noe som vil gi Risa maskiner av nyere dato og i topp stand, samt et godt utvalg maskiner og utstyr å velge i, sier Jone Ølberg.