Rosendal overtar New Holland

Rishaug Anleggsmaskiner AS i Trondheim har til nå vært offisiell importør av New Holland anleggsmaskiner etter avtale med New Holland Construction. Nå opphører denne avtalen og Rosendal Gruppen overtar importøransvaret fra 1. januar 2011

new holland

new holland

Publisert Oppdatert

I forbindelse med inngåelsen av den nye importavtalen, har selskapet opprettet et heleid datterselskap som heter New Holland, men som markedsføres under Rosendal Maskin.

- Sammen med de merkene vi allerede har, vil New Holland gjøre Rosendal til en av de største leverandørene av anleggsmaskiner i Norge. Det er ikke hver dag et slikt agentur blir tilgjengelig og vi så en unik mulighet til å få nye kunder og vekst på samme tid, sier Ole Marius Rosendal, daglig leder hos Rosendal Maskin AS.

- New Holland anleggsmaskiner er et velrenommert og anerkjent varemerke i det norske markedet. Vi i Rosendal kjenner både merket og maskinene godt siden vi har vår virksomhet på samme sted som en tidligere distributør for Kobelco (nå New Holland), som den gang var Kobenor Maskin. Strategisk betyr dette nye agenturet at vi får et bredere grunnlag for å videreutvikle våre tjenester på ettermarkedet. Ved å bruke samme servicenettverk for alle merkene våre oppnår vi en synergieffekt som kommer kundene til gode. Markedsføring og salg vil fungere separat i forhold til de ulike merkene, avslutter Ole Marius Rosendal.

Svært tilfreds

På vegne av våre kunder og merket New Holland er vi svært tilfredse med løsningen, sier Gorm Beck, adm. dir. i Rishaug Anleggsmaskiner AS.

Markus Meyer som er direktør i New Holland Construction for Norden, Baltikum og

Benelux uttaler: - Vi er svært tilfredse med den nye avtalen og har stor tro på vår nye

importør. Vi er takknemlige til Rishaug Anleggsmaskiner for profesjonell håndtering av våre produkter frem til nå og for deres ryddighet under avviklingen av importøravtalen. Men tiden er moden for endring, og vi ser frem til videre utvikling sammen med vår nye samarbeidspartner.