Sandvik går mot strømmen

Den var nesten umulig ikke å få øye på, standen til Sandvik Tamrock AS på Vei og Anlegg. Rett ved inngangen lokket Sandvik-folket med blant annet borsimulator og fire store produktlanseringer.

Sandvik

Sandvik

Publisert Oppdatert

- Vi trives som kjerringa mot strømmen, sier salgs- og markedssjef Thomas Edvardsen.

Sandvik Tamrock AS har store forhåpninger til at det blir økt satsing på vei og bane i Norge i årene som kommer. Og der det skal bygges vei trengs det både pallrigger, tunnelrigger, slaghammere, samt mobile knuse- og sikteverk. Lei seg er heller ikke Edvardsen for at en ny minerallov nylig kom på plass. Det kan bety økt satsing på minerautvinning og gruvedrift i Norge i årene som kommer. Det er først og fremst hytte- og boligbyggingen som har bremset opp på grunn av finanskrisen. Kanskje får vi også her et oppsving i løpet av ikke så alt for mange måneder?

- Det ligger mange prosjekter ute som kundene våre regner på, og det er også mye mer positivitet der ute nå enn det var på tampen av fjoråret. Da lurte vi en periode på om det var noe feil med telefonene våre. Det var så stille, forteller Thomas Edvardsen.

Stor stand

Årets Vei og Anlegg var Sandvik Tamrocks største satsing på stand noensinne, med mellom 20 og 30 medarbeidere involvert de fem dagene utstillingen varte, og mer utstillingsplass enn noen gang tidligere. - Vi brukte litt mindre penger enn for tre år siden på blant annet bevertning, men holdt til gjengjeld et høyere faglig nivå, forklarer Edvardsen.

Les mer om Sandvik Tamrock AS i neste utgave av AnleggsMagasinet (nummer fire-2009).