Scania og Doosan Infracore utvider samarbeidet

Scania og den sørkoreanske maskinprodusenten, Doosan Infracore, har blitt enige om å utvide deres nåværende samarbeid. Etter en intensjonsavtale vil Scania fra 2014 av ikke bare levere motorer til Doosans rammestyrte dumpere og store hjullastere, men også til andre produkter innenfor Doosans maskinutvalg.

Foto: Scania CV AB

Publisert Oppdatert

Foto: Scania CV AB

"På lang sikt estimerer vi levering av over 3.000 motorer årlig til Doosan Infracore. Dette samarbeidet har styrket vår posisjon i det voksende asiatiske markedet," forteller Robert Sobocki, Senior Vice President og Head of Scania Engines.

Doosan Infracore er godt posisjonert i det kinesiske markedet. En rekke modeller av en total på over 20.000 solgte maskiner i Kina årlig vil bli drevet av Scanias motorer.

"Vi har testet Scanias motorer i våre produkter og de tilfredsstiller våre forventninger og krav til pålitelighet, enestående ytelse og høy drivstoffeffektivitet. Vi setter også pris på Scanias modulkonsept - en motorplattform for alle utslippsnivåer er en stor fordel. Det er til stor hjelp i vår design- og konstruksjonsprosess, og takket være Scanias globale servicenettverk får våre kunder også tilgang til utmerket støtte," forteller Andrew H. Choi, Sourcing Director hos Doosan Infracore.

"Motorene tilfredstiller våre forventninger som OEM-leverandør, og Doosans erfaring forteller oss at vi ikke bare tilbyr effektsterke systemer, men at vi også har forbedret drivstoffeffektiviteten, legger Robert Sobocki til.

Scanias industrielle motorer tilfredsstiller Stage IV og Tier 4 final med EGR- og SCR-teknologi, men uten bruk av partikkelfilter. Den nylig utviklede motorplattformen er den samme for alle utslippsnivå, fra Stage II til Stage IV - og er ekstremt pålitelig.

Doosan Infracore, som er en del av den verdensomspennende Doosan Corporation, er den ledende maskinprodusenten i Kora og har en stor produktportefølje, inkludert anleggsutstyr og maskinverktøy.