23948sdkhjf

Kinesiske SDLG lanseres i Nord-Amerika:: SDLG leverte sin første hjullaster i Nord-Amerika

Få dager etter SDLG lanserte sine produkter for Nord-Amerika, ble den første maskinen levert til sin første kunde.

Tidligere i år kunne vi lese at SDLG ville inn på det Nord Amerikanske markedet. SDLG som har vært et datterselskap av Volvo Construction Equipment siden 2007, produseres i Kina, men har nylig åpnet fabrikk i Brazil.

Entreprenørselskapet Double K Excavating, fra Tuxford, Saskatchewan i Canada, ble første kjøper av en hjullaster fra den kinesiske produsenten. Nå har de tatt i bruk den første solgte SDLG-maskinen på det Nord Amerikanske markedet.

Ny istedet for brukt

Modellen LG959 ble kjøpt inn gjennom Redhead Equipment, en av SDLGs syv forhandlere i Nord Amerika. Maskinene har en svært konkurransedyktig pris, så konkurransedyktig at kunden sparte penger på å kjøpe denne ny i stedet for å kjøpe en brukt maskin fra et annet merke.

Deutz og ZF

Maskinen blir beskrevet som å være allsidig, ha en rommelig hytte, ha god sikt og være svært lettkjørt. Den veier 17,3 tonn og har en standardskuffe på 3,1 kubikkmeter. Motoren er en Deutz på 7,1 liter og 224 hestekrefter(Tier 3), transmisjon og aksler fra ZF. Basismodellen koster 144.500 dollar, da med en 12 måneders eller 1500-timers garanti.

Om SDLG

SDLG ble opprinnelig grunnlagt i 1972, Shandong Lingong Construction Machinery Co, Ltd (SDLG) er en av de ledende kinesiske produsenter av anleggsmaskiner. De er oppført i Kinas topp-100 selskap i den mekaniske industrien. Selskapets produkter omfatter masseforflytningsutstyr, gravemaskiner, hjullastere, traktorgravere og veimaskiner.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079