Se opp for Cat i veien

Ny convoy står for døren. Og i år satses det stort med totalt 30 stoppesteder, melder importøren Pon i en pressemelding.

I år slår Cat på stortrommen og lager den største convoyen noensinne.

I år slår Cat på stortrommen og lager den største convoyen noensinne.

Publisert Oppdatert

En rekke maskiner blir med på rundreisen som går fra Aksdal i vest til Askim i øst, og fra Jessheim via Trondheim til Ørsta på Møre. Bertel O. Steen følger med på turen og stiller med Mercedes-Benz lastebiler. Atlas Copco stiller med borerigg og hammere og DnB NOR viser finansieringsløsninger.

Første stopp går av stabelen i Aksdal 22. mars med 29 stopp på vest, sør og østlandet etter dette.

Dette er største Cat Convoy som noen gang har kjørt og de besøker steder som aldri har hatt slike arrangement. Convoy'en består av en rekke maskiner og utstyr som fraktes fra et grustak til et annet.

Nye og gamle kunder kan komme innom for prøvekjøring av maskiner samt snakke med selgere, produkteksperter og servicefolk. For Cat er dette et nyttig og fint forum for å treffe de som aldri har eid en Caterpillar maskin eller hatt med dem å gjøre tidligere.

Her kan de vise fram maskiner i et egnet miljø, fortelle om hva selskapet har å tilby av løsninger ut over selve maskinen samt la kunden prøve maskinen.

Det er selvsagt også en sosial og hyggelig måte å samle gamle kunder på. Arrangørene har med seg grill og kaffe så det blir anledning til å sette seg ned og ta seg en prat.

Se tider og stoppesteder for karavanen her.