Semco Maritime har overtatt AGR Project Partner AS

Publisert Oppdatert

Semco Maritime i Esbjerg ønsker å fortsette "både organisk vekst og vekst via oppkjøp" heter det i pressemeldingen som forteller at danskene har overtatt AGR Prosject PartnerAS

- Via den opkøbte virksomhed får vi nu direkte adgang til en række nye kundesegmenter i Norge, sier Erik Gaj Nielsen, administrerende direktør i Semco Maritime AS.

I september underskrev Semco Maritime i Esbjerg en intensjonsavtale om å overta AGR Project Partner AS. Forhandlingenr skal ha pågått i flere måneder.

AGR Project Partner AS beskjeftiger 70 medarbejdere og er en betydelig leverandør av projektledelse og ingeniøroppgaver - hovedsakelig innenfor rør- og stålkonstruksjoner til den norske kontinentalsokkelen.

- Vi er glade for, at vi nu har fået aftalen med AGR Project Partner AS helt på plads. For vi har længe ledt efter en ingeniørvirksomhed i Norge, som vi kunne overtage med henblik på at udvide og styrke vores voksende aktiviteter på det norske marked, sier Erik Gaj Nielsen, administrerende direktør i Semco Maritime AS.

Ytterliger detaljer, så som regnskaptall, prognoser etc inneholder meldingen intet om.