Sikkerhetsuka i Skanska – verdens største sikkerhetskampanje på arbeidsplassen

Mandag 14. september starter Sikkerhetsuka i Skanska-konsernet. I løpet av Sikkerhetsuka kommer alle av selskapets 55 000 ansatte, på mer enn 10 000 byggeplasser og kontor, til å være involvert i en ekstraordinær innsats for å forbedre sikkerhetsarbeidet. I tillegg involveres tusentalls kunder, underentreprenører, leverandører og partnere. Dette gjør Sikkerhetsuka i Skanska til verdens største sikkerhetskampanje for arbeidsplasser.

Skanska illustrasjon anlegg generell

Skanska illustrasjon anlegg generell

Publisert Oppdatert

I perioden 14. - 20. september vil Sikkerhetsuka arrangeres for femte året på rad. Formålet med denne uka er å forbedre sikkerheten på selskapets byggeplasser, forebygge ulykker og bidra til å oppnå Skanskas visjon om null ulykker blant ansatte, underleverandører og allmennheten.

- Det er fullstendig uakseptabelt at mennesker i vår bransje risikerer sine liv og sin helse når de utfører sitt daglige arbeid. Derfor er Skanskas sikkerhetsuke en viktig satsing.

Vi ønsker å vise at ulykker kan og må unngås. De siste årenes innsats for å forbedre sikkerhetsarbeidet har visst oss at det er fullt mulig å utføre arbeidet på en slik måte at det er sikkert for alle, sier Petter Eiken, adm.direktør i Skanska Norge AS.