23948sdkhjf

Sikkert HK-feste

Skuffa skal ikke kunne løsne.

Nylig lanserte Steelwrist et nytt og sikrere HK-feste. Selskapet opplyser at det nye HK-feste er et ledd i Steelwrists strategi om å øke gravemaskinenes effektivitet og sikkerhet.

Den nye teknologien skal eliminere problemet med at skuffer løsner og skape forutsetninger for tryggere arbeidsplasser i fremtiden. Dette løser den svenske produsenten med en teknologi som de kaller "Front Pin Lock".

Teknologien er blant annet kommet til etter et samarbeid med NCC og vil innføres på både HK-fester og tiltrotatorer.

"Front Pin Lock" inneholder to patenterte nyvinninger:

1: Når skuffas fremre feste er koblet til HK-feste kan man ikke miste skuffa, selv om føreren skulle glemme å låse det bakre skuffefeste på riktig måte.

2: Maskinføreren vil se to grønne indikatorpinner som viser at HK-feste er i låst posisjon.

Disse to funksjonene gjør at så lenge maskinføreren ser at skuffen sitter fast i fremste feste og ser indikatorpinnene, så kan ikke skuffa falle av.

MaskinExpo

For å kunne skape en enhetlig bransjeløsning vil "Front Pin Lock" - teknologien bli lisensiert til andre produsenter av HK-fester og tiltrotatorer om de ønsker det.

Den nye teknologien vil for første gang bli vist på MaskinExpo i mai og levering av S70 er planlagt fra og med juni.

Målet til Steelwrist er at i løpet av året skal både HK-fester og tiltrotatorer leveres med den nye teknologien. For å gjøre overgangen lettere vil Steelwrist tilby et innbytteprogram for HK-fester levert i 2012.

Tiltrotatorer levert i 2012 vil også kunne oppgraderes til den nye teknologien i forbindelse med det eksisterende fullserviceprogrammet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063