23948sdkhjf

Sikrer seg teletinere

Hos Wacker Neuson har de aldri solgt så mange teletinere, så lenge før vintersesongen.

Det er allerede solgt langt flere teletinere enn det som er vanlig. Hos Wacker Neuson antar de at folk nå sikrer seg etter de kalde lange vintrene som har vært.

I tillegg har de som har leid slikt utstyr i mange tilfeller sett at periodene blir lengre og lengre. Dette i tillegg til besparelsen på utstyr som gravemaskiner og mannskap utgjør et samlet regnestykke som har fått flere til å kjøpe.

VDS

På gravemaskinsiden er mange nysgjerrige på VDS-systemet. Syv av modellene til Wacker Neuson har "Vertical Digging System" som tillater føreren å sitte rett selv om underlaget heller.

Ved hjelp av løftesylinderen på en siden av undervognen løfter den opp overvognen på en side. Det er kun en sylinder, det vil si at maskinføreren må tenke på hvilen vei undervognen skal stå. Stor fordel om man skal planere i kupert terreng.

Maskinførere som har brukt systemet en periode skal være superfornøyde i følge Jan Gunnar Halstvedt. Det har potensial for å spare tid og bedre ergonomien, mener han.

Importøren som fører gravemaskiner i klassen 800 kilo til 14 tonn kan melde om økt interesse og salgt over hele spekteret.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08