”Skamros” og stor interesse

Over 200 møtte opp i Semsveien i Hokksund da Motorsalg-avdelingen inviterte til åpent hus 20.-22. januar. - Den nye KATO-serien fikk ”skamros”, forteller Frode Hatlestad.

Motorsalg og Mesta lover både servering og bransjeprat disse dagene.

Motorsalg og Mesta lover både servering og bransjeprat disse dagene.

Publisert Oppdatert

Japanerne er kommet med en ny serie 5, som det stilles store forventninger til. De første eksemplarene av åttetonneren og 23-tonneren (HD 823) er allerede trygt plassert på norsk jord.

- Åttetonneren kom til kai i Bergen 27.desember og den har vi allerede venteliste på. Selv om vi sliter litt med prisen, blant annet på grunn av høy yen-kurs, er de første reaksjonene fra dem som har sett og prøvd de nye modellene svært positiv, sier Frode Hatlestad.

Opp 30 prosent

Motorsalg-bossen klagde ikke over 2010. Maskinsalget gikk opp 30 prosent. - 2010 var et bra år, men vi er jo aldri fornøyd. Vi har en bra reserve, men merker at den andre harde vinteren på rad sønnafjells har gjort kundene litt avventende. Nå er det nye motor og utslippskrav som gjelder.

De gode gamle seks-sylindrede maskinene får vi ikke selge lenger, selv om kundene gjerne vil ha dem. Tradisjonelt har vi vært best på Vestlandet, med Sørlandet som en god nummer to.

Av en eller annen grunn er østlendingene litt trege, men det håper vi at vi skal kunne gjøre noe med, både med avdelingen her på Hokksund og på Gjøvik (Eik-senteret red. anm.), sier Frode Hatlestad.