Skanska Norge AS gjør endringer i regionledelsen

Ikke bare en, to eller tre nye. Neida, Skanska klinker til med fire nye direktører.

Publisert Oppdatert

Skanska Norge har ansatt Lene Mürer som ny administrerende direktør i Skanska Asfalt. Hun kommer fra stillingen som avdelingsdirektør i Statens Vegvesen i Oslo, og tiltrer i stillingen 12. september.

Nåværende adm. dir. i asfaltvirksomheten, Mats Rönnbo, tiltrer i ny stilling i Skanska Sverige.

Svend Harald Maalen tiltrådte 15. august som regiondirektør i Øst, som samlokaliseres i nye lokaler på Vinterbro. Maalen kommer fra stillingen som distriktssjef i NCC.

- Svend Harald og Lene er svært kompetente ressurser som jeg er glad vi har knyttet til oss. Svend Harald har vist i sin forrige jobb at han kan levere gode resultater og jeg er sikker på at han vil bidra til positiv utvikling i region Øst.

Lene kjenner vi godt fra Vegvesenet og vet hva hun står for. Jeg er glad for at hun takket ja til å ta fatt på nye utfordringer hos oss, og så er det godt at vi endelig har fått en kvinnelig toppleder i en mannsdominert asfaltbransje, sier administrerende direktør i Skanska Norge, Petter Eiken.

Johan Arnt Vatnan har tiltrådt som regiondirektør i Oslo. Han fortsetter i selskapets ledergruppe med ansvar også for Skanska Eiendomsutvikling.

Are Eliassen går inn i stillingen som regiondirektør for Region BVT (Buskerud, Vestfold, Telemark). Som følge av dette trer han ut av ledergruppen. Han erstatter Tron Mikkelsen som får en ny rolle i selskapet.