Spenncon kjøper AS Betong av Risa

Spenncon har 6 fabrikker i Norge og omsetter for 1,2 milliarder. I dag signerte Spenncon og Risa-konsernet salgsavtalen i produksjonshallen til AS Betong.

Her signerer Risakonsernets eier Bjørn Risa og Ingrid Dahl Hovland avtalen som viser at AS Betong er solgt til Spenncon. Dahl Hovland er administrerende direktør i Spenncon.

Her signerer Risakonsernets eier Bjørn Risa og Ingrid Dahl Hovland avtalen som viser at AS Betong er solgt til Spenncon. Dahl Hovland er administrerende direktør i Spenncon. Foto: Foto: Risa

Publisert Oppdatert

Spenncon har 6 fabrikker i Norge og omsetter for 1,2 milliarder. Spenncon overtar elementfabrikken på Skurve med 120 ansatte.

- Vi har jobbet for dette kjøpet i 7 år nå, sa Ingrid Dahl Hovland, adm.dir i Spenncon. Vi vil fortsette det gode arbeidet som er gjort her. Vi tror at det er en kultur her som vil passe godt sammen med kulturen i Spenncon, så velkommen inn i familien og jeg må bare si at vi lenge har vært misunnelige på de flotte slipte fasadene dere lager her.

Konsernsjef Bjørn Risa trakk fram de gode resultatene bedriften har på sykefravær og at det er et arbeid som må fortsette. Han mener at dette er en ny eier som vil styrke AS Betong og at dette kjøpet vil gi en slagkraftig enhet.

Risa har investert 140 millioner i den nye fabrikken på Skurve som nå kjøpes med bygninger og tomt av Spenncon.