Sponser Vikersund

Hæhre Entreprenør går inn som hovedsponsor til skiflyvningsrennene i verdens største hoppbakke denne helgen.

Hæhre Entreprenør er hovedsponsor til helgens skiflyvning i Vikersund. (foto: vikersund.no)
Hæhre Entreprenør er hovedsponsor til helgens skiflyvning i Vikersund. (foto: vikersund.no)
Publisert Oppdatert

- Vi syns det er svært hyggelig at Hæhre Entreprenør AS støtter hoppsporten og dugnadsinnsatsen i Vikersund på denne måten, sier president i organisasjonskomiteen i Vikersund Stig Hamstad. Med hovedsponsoravtalen på plass falt den siste viktige sponsorbrikken på plass.

 

Oppfyller sponsorkravene

- I likhet med mange andre arrangement merker vi at sponsormarkedet er tøft for tiden, og det har vært jobbet systematisk med å få på plass hovedsponsor til rennet. Vi har vært i tett dialog med flere spennende selskaper om rollen som hovedsponsor. Nå har Hæhre Entrepenør inngått en avtale som oppfyller de økonomiske krav vi satte til en hovedsponsor, forteller Hamstad. 

 

Feirer jubileum

- Vi feiret i fjor 40 år, og syns det er hyggelig å kunne avslutte vårt jubileumsår med å støtte skiflygingsarrangementet på denne måten. Vi som selskap har lang tradisjon med å bidra i hoppsenteret året rundt gjennom mange år, forteller Albert Hæhre, styreleder i Hæhre Entreprenør AS. Selskapet stod bak utbygging av skiflygingsbakken i 1990, 2000 og senest 2011, og har dermed sikret at Vikersundbakken er verdens største hoppbakke.

- Nå gleder vi oss til en fantastisk helg med mange lange svev, og ikke minst å se de norske gutta fly langt ned i bakken, sier Hæhre.