Stor interesse for Agrisjå

Det er stor interesse for årets Agrisjå, landbruksmessen som arrangeres i Stjørdal 26. – 28. august.

Foto: Copyright© 1996-2010 Deere & Company

Publisert Oppdatert

- Vi har aldri opplevd maken til påmelding, og nå må vi jobbe litt ekstra for å få plass til alle, sier en opprømt messeleder, Norvald Berre.

Sikkert er det i alle fall at Agrisjå 2011 blir tidenes landbruksmesse nordafjells, heter det på messas hjemmeside.

Jevn tilstrømming

- Det har vært en jevn tilstrømning av utstillere helt fra tidlig i vinter, noe som avspeiler en god tro på vårt messekonsept. Her får leverandørene til landbruket promotert sine produkter for et stort og kjøpevillig publikum. Ved forrige messe beregnet vi det totale salget til godt over 150 millioner kroner.

Treårs intervall

Messelederen forteller om god respons spesielt fra de store aktørene innen maskin og utstyr.

- Vi valgte å imøtekomme de store aktørenes ønske om treårs intervall på linje med Agroteknikk på Lillestrøm og Agrovisjon i Stavanger. Dermed har de store aktørenes importør og sentralledd kun en større fagmesse å forholde seg til hvert år.

Ny R-serie

Felleskjøpet Agri satser stort på Agrisjå. Med 2500 kvm på messeområdet og en egen hall på 1000 kvm vil Felleskjøpet ruve inne på området. Og her kommer man med en rekke nyheter på markedet. Fremst av alt rager John Deeres nye R-traktorer.

Nytt på alle John Deeres nye modellserier er at traktorene kan leveres med fabrikkmontert fronthydraulikk og kraftuttak. I tillegg har de nye traktorene fått et nytt og enda mer moderne design.