Stor interesse for MEFA

Alle de store maskinimportørene stiller på utstillingen i Granåsen i Trondheim 27. til 29. mai.

Øyvind Bergset og Arvid Grønning, formann i utstillingskomiteen, ønsker velkommen til årets MEFA i Granåsen i Trondheim.

Øyvind Bergset og Arvid Grønning, formann i utstillingskomiteen, ønsker velkommen til årets MEFA i Granåsen i Trondheim.

Publisert Oppdatert

Anleggsbransjen samles til utstillinger både i Trondheim og i Haugesund i år. MEFA arrangeres for femte gang og interessen så langt er upåklagelig. Da tungt.no besøkte MEF-kontoret i Fossegrenda i Trondheim i april nærmet utstillerantallet seg 90 og Øyvind Bergset i Maskinentreprenørenes Forbund kunne fortelle om stor interesse fra bransjen.

- Det virker som om leverandørene er ivrige i år og vi regner med å passere tresifret antall utstillere, sa Bergset.

Det er MEFs avdelinger i Nord- og Sør-Trøndelag som arrangerer denne utstillingen, som har vært en tradisjon siden 1999.

MEF har 190 medlemsbedrifter i Trøndelagsfylkene og 138 i Møre og Romsdal. Det utgjør 325 av MEFs totale antall på 1950 medlemsbedrifter.

Barnevennlig

Siste gang MEFA gikk av stabelen var i 2008. Da noterte arrangørene 5400 besøkende og 92 utstillere.

I år er det også lagt opp til en barnevennlig utstilling. Trondheim kommune har en midlertidig barnehage rett ved anlegget i Granåsen som vil bli benyttet lørdag og søndag. - Trondheim kommune har vært velvillige og vi har et godt samarbeid med kommunen også gjennom vårt medlemskap i Norsk Kommunalteknisk Forening, sier Bergset.

Endringer

Også denne gangen er skiarenaen i Granåsen åsted for arrangementet. Anlegget, som huset ski-VM i Trondheim i 1997, er siden sist utvidet med en skiskytterarena, noe som gjør at selve utstillingsområdet blir litt endret i forhold til forrige gang.

Til gjengjeld er bakken, som var under ombygging i 2008, åpen og under utstillingen vil hopperne i Trønderhopp vise noen av sine ferdigheter. Under utstillingen vil det også bli avviklet en egen maskinførerkonkurranse.